Bouwcalculaties

Bij ieder bouwproject is het van belang om een goed overzicht te hebben van de te verwachte bouwkosten. Dit geldt uiteraard voor het gehele project – vanaf het allereerste schetsontwerp tot aan het uiteindelijke onderhoud van het pand – maar ook voor de verschillende fases van de bouw. Om dit inzichtelijk te krijgen, kan Arends & Menssen verschillende bouwcalculaties voor u verzorgen.

Arends & Mensen kan de volgende bouwcalculaties voor u verzorgen:

  • Kostenramingen
  • Elementenbegrotingen
  • Directiebegrotingen
  • Inschrijfbegrotingen
  • Begrotingen herstelkosten bij storm-, brand of waterschade
  • Het berekenen, controleren en/of bewaking van meer- en minderwerk
  • Onderhoudsmeerjarenplanningen

Bouwcalculaties geven inzicht en overzicht

In een bouwcalculatie brengen wij voor u de kosten van het gehele bouwproject of – indien gewenst – een onderdeel hiervan in beeld. Een bouwcalculatie is dan ook een goede manier om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van uw budget en wordt vaak gebruikt voor het aanvragen van subsidies of het rondkrijgen van de financiering bij de bank.

De bouwcalculaties die Arends & Menssen voor u kan uitvoeren, geven u antwoord op verschillende vragen die van belang zijn bij het laten slagen van het bouwproject. Zo maken de bouwcalculaties die wij voor u kunnen uitvoeren, het volgende inzichtelijk:

  • Het benodigde budget voor het project
  • De mate waarin het ontwerp aansluit op het beschikbare budget
  • Een verdeling van het budget over de verschillende fases

Ook kunnen wij voor u een analyse van een ontvangen begroting of offerte maken om te controleren of deze realistisch en marktconform is.

Bouwcalculaties voor ieder project

De calculators van Arends & Menssen kunnen voor u de bouwcalculaties uitvoeren voor ieder project. Voor een nieuw te bouwen woning of bedrijfspand, maar uiteraard ook voor een renovatieproject of een aanbouw. Onze kostenramingen geven u onmiddellijk een goed beeld van het benodigde budget. Ook kunnen wij u ondersteunen door het opstellen van een inschrijfbegroting.

Als dienstverlenend bouwtechnisch adviesbureau gaan wij graag voor u aan het werk. Neem vandaag nog contact met ons op en schakel ons in voor het maken van de bouwcalculaties voor uw bouwproject. Wij maken voor u graag een offerte op maat!

Bent u daarnaast benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen of heeft u andere vragen over de dienstverlening van Arends & Menssen? Ook daarvoor kunt u gebruik maken van ons contactformulier, bel ons op telefoonnummer 013 5186 090 of stuur een e-mail naar info@arends-menssen.nl.