Bouwbegeleiding

Heeft u plannen voor een nieuwbouwproject, wilt u een aanbouw realiseren of een renovatie uit laten voeren? Dan zorgt u uiteraard voor een goede en deskundige bouwbegeleiding. Arends & Menssen biedt u een dergelijke bouwbegeleiding.

Als dienstverlenend bouwtechnisch adviesbureau speelt Arends & Menssen ook tijdens de bouw en uitvoering graag een actieve rol. Dit ziet u terug in onze uitgebreide bouwbegeleiding, waarbij wij u op ieder front van uw bouwproject van dienst kunnen zijn. Zo kunnen wij u onder andere ondersteunen met:

  • De aanbesteding en gunning van het werk
  • Het beoordelen van de prijsvorming van aannemers
  • Kwaliteitsbewaking tijdens de uitvoering door controle en overleg op de bouwplaats
  • Bewaking tijdsplanning tijdens de uitvoering door controle en overleg op de bouwplaats
  • Het toetsen en beoordelen van meer- en minderwerk
  • Het verzorgen van de bouwkundige oplevering inclusief verslaglegging, controle opleverpunten en eindafrekening

Dankzij bouwbegeleiding beter, sneller en goedkoper bouwen

Hoe groot of klein uw bouwproject ook is, het slagen ervan valt of staat met een goede bouwbegeleiding. Al vanaf de eerste plannen kunt u gebruik maken van onze hulp bij de bouwvoorbereiding, maar ook tijdens de bouw kunt u rekenen op de expertise van Arends & Menssen. Wij zorgen er namelijk voor, dat de communicatie tussen u als opdrachtgever en de aannemer soepel verloopt. Dit zorgt niet alleen voor een voorspoedige uitvoering van het bouwproject, maar hierdoor blijven ook de kosten lager en weten alle betrokken partijen altijd waar zij aan toe zijn.

U kunt ons inschakelen voor bouwbegeleiding in het gehele traject, maar natuurlijk ook voor verschillende fases in uw bouwproject. Wanneer u Arends & Mensen inhuurt als uw bouwtechnisch adviseur, weet u in ieder geval altijd zeker dat wij uw project met zorg en aandacht begeleiden.

Professionele bouwbegeleiding in iedere fase

Een goede bouwbegeleiding kan veel betekenen voor uw project, zeker wanneer dit een omvangrijke klus betreft, u niet in de gelegenheid bent om zelf de controle van alle aspecten op u te nemen of wanneer u het prettig vind om hierin ondersteund te worden door een professionele partij.

Voor een bouwproject is het immers uitermate belangrijk dat de planning nauwkeurig opgevolgd wordt, maar ook de kwaliteit mag hierbij niet uit het oog verloren worden. Wij houden dit voor u in de gaten en zorgen voor een goede communicatie tussen u en uw aannemer. Ook kunt u ons vragen om offertes te beoordelen, zodat u zeker weet dat de aanbieding die u wordt gedaan realistisch en marktconform is.

Maak ook gebruik van onze deskundige bouwbegeleiding wanneer u gaat bouwen, verbouwen of renoveren. Arends & Menssen leidt het project voor u in goede banen en zorgt ervoor dat u kunt terugzien op een vlekkeloos verlopen bouwtraject. Neem contact met ons op door gebruik te maken van ons contactformulier of bel ons op 013 5186 090. Natuurlijk kunt u ons ook e-mail op ons e-mail adres info@arends-menssen.nl.